Nieuws

Diverse attracties zijn/gaan weer open!

28 May

posted by

Categories: Geen categorie

Comments: 0

mei 2020

Kinderen, én volwassenen, kunnen hun hart weer ophalen in onze omgeving!

Diverse pretparken, attractieparken, musea, etc. zijn of gaan weer open! Iedereen heeft allerlei maatregelen genomen, volgens de voorschriften van de RIVM en veiligheidsregio. Check eerst de website van de attractie die u wilt gaan bezoeken, wat voor maatregelen er genomen zijn.

Voor alle attracties geldt, indien van toepassing:
– Kaarten kunnen alleen online worden gekocht.
– Ben je de afgelopen twee weken ziek geweest of heb je last van verkoudheidsklachten, stel je bezoek dan nog even uit. Dus kom alleen als je gezond bent.
– Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
– Betaal bij voorkeur met pin of telefoon (contactloos) indien van toepassing.
– Volg de aangegeven richtlijnen en instructies van de medewerkers op.

Een greep uit attracties bij ons in de omgeving:

De Drentse Koe, speel- en ijsboerderij

Attractiepark Drouwenerzand

Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe

Hunebedcentrum

Het Gevangenis Museum

Drents Museum

Wildlands

leeuwin in boom

Bericht van Buitencentrum Drents-Friese Wold

28 May

posted by

Categories: Activiteiten

Comments: 0

mei 2020

Buitencentrum Drents-Friese Wold gaat weer open!

Veel mensen bezoeken ons prachtige natuurgebied Drents-Friese Wold. Wij zijn verheugd dat wij weer mogelijkheden hebben om open te gaan voor het publiek. Tijdens de sluiting hebben wij ons goed kunnen voorbereiden op het ‘corona-proof’ open gaan van ons buitencentrum. De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers zijn het belangrijkste. Daarom zijn er preventieve maatregelen genomen in en om het buitencentrum, zodat u ons veilig kunt bezoeken. Wij zijn er klaar voor.
Kom langs om u te laten informeren over de natuur of kijk eens rond in onze winkel met diverse leuke cadeaus. Helaas worden er nog geen excursies aangeboden en kan het blotevoetenpad nog niet worden geboekt. Wel zijn er diverse mooie wandelroutes te lopen in ons gebied.
Voor de kinderen is er een aangepaste vorm van het kabouterpad; het plezier zal er niet minder om zijn. Een rode puntmuts en het kabouterspeldje mogen mee naar huis.

kabouter

Ook het paddenpad, het familiepad en diverse andere wandelroutes bezorgen u een prachtige natuurbeleving. Is er na een mooie wandeling nog energie over? Dan biedt de speelweide genoeg mogelijkheden om uit te razen.
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u bij het restaurant IJgenwijs napraten over de schitterende natuur in het Drents-Friese Wold.
Per 2 juni gaan wij op doordeweekse dagen open van 10.00-16.00 uur. U bent van harte welkom.

site van Staatsbosbeheer/Drents-Friese Wold